Първоначално публикувано от dilian alfa gtv
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
мнения за поведение на 159 при зимни условия..!?
Collapse
X
-
И моите се счупиха, че и броняда отпред, от лявата страна се откъсна от крепежа. БулТнс ми заведоха щетата, броня и подкалник и лятото като си дойда ще ги смням. Или в eBay-я ще купя от Англия броня, че е по ефтина и тук ще я сменя, а те фактурата ще я осребрят.Alfa Romeo 159 JTDm 16V Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениекаското, от бургаския дилър се смениха, с мм въобще нр комуникирамAlfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеВ смисъл ползваш доверен сервиз на застрахователя и за това не се разправяш с ММ така ли да разбирам колега.защото примерно за ГТВ -то си вземам парчките по тяхната оценка и си оправям колата самsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениев смисъл, че я оправям само в гаранционния сервиз в БургасGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от d1lgiq Покажи съобщениеНа мене онзи ден ми прескочи ремъка на разпределитените валове ( нов на има няма 2000км) ама без други щети се разминах
П.С.Колеги придържайте се към тематаFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
днес навъртях около 50-ина километра в родната ни столица на обилен снеговалеж и никакво почистване. Нямах никакви проблеми. Даже на изкачването преди Дондуков от Сточна гара си тръгвах без проблем, за разлика от една 7-ца
нека ми е зленяма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеднес навъртях около 50-ина километра в родната ни столица на обилен снеговалеж и никакво почистване. Нямах никакви проблеми. Даже на изкачването преди Дондуков от Сточна гара си тръгвах без проблем, за разлика от една 7-ца
нека ми е злеИ аз нямам никакви проблеми,само дет истачките ми късат нервите,и по точно шофьорската
маже яко па е исто нова
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеДаже те видях на Т.Александров вечерта на кръстовището с Одрин,светнах ти ма не ме видяИ аз нямам никакви проблеми,само дет истачките ми късат нервите,и по точно шофьорската
маже яко па е исто нова
sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
159 е една изключително стабилна кола.
http://www.youtube.com/watch?v=zON4bWsl2EkAlfa Romeo 147 1.9 JTD Distinctive
Una bellissima vettura...
la forza magnetica della ragazza da sogno.
Comment
-
Първоначално публикувано от servosterzo Покажи съобщение159 е една изключително стабилна кола.
http://www.youtube.com/watch?v=zON4bWsl2EkFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
Comment